mina guldskatter


GULDFISKAR!

Igår efter skolan fick jag och mina rara sambos ett spontant ryck att åka in och köpa varsin guldfisk på Torslanda Zoo. And zoo we did. Vi hade funderat på det ett tag men igår kom vi äntligen till skott. Tre livrädda, bajsande, oranga guldfiskar simmar runt i en skål på byrån nu. STACKARE DOM VERKAR INTE HA DET KUL 
Det är trevligt att vara med husdjur och det gör oss ganska unika för vi är de enda som har fiskar här ute, av de vi känne såklart.

Min fisk heter Lars-Olof, Jennys heter Benjamin och Märtas fisk heter Little-KG. Vi har inga setenar eller någon sant i skålen än men snart, på måndag närmare bestämt.

Efter fiskgysterin kom vi till ICA hystrin. Och sen hem igen, för att ha tacomiddag med våra grannies. Efter tacos, en mindre lyckad kladdkaka och film sov vi rätt gött. Fast det lät som om att det spökade i köket men det var ingenting där.

Nu är jag ledig resen av helgen och det ska bli sååå skönt!

HA DET FINT. Fortsättningen om fiskarna + bilder kommer så småningom. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

xoxo

varför jag valde DSG


studentlivet när det är som bäst




Kung Fu Panda och hennes vänner äter pizza ur kartongen i soffan just nu.

17 år och en skön måndag

HÄJ UNDERBARINGAR!
En kort och skön måndag idag. Handlat och ätit kyckling med klyftpotatis
(som mina kockar till sambos kokat ihop!)
Nu trycker jag in spansk grammatik och skillnaden på preteritum och imperfekt.
Hallå ja! Men med lite blåbärssoppa som stöd går allt fint.
Adios amigos, voy a estudiar un poco Espanol ya. Beso

Bild från fredagens festligheter







söndag

HEJ!

Och så ska man plötsligt tillbaka till den där ön man av någon konstig anledning man har bosatt sig på. Helgen bara rusar förbi. Men ikväll får jag vara med min DSG-familj igen och det är ju aldrig fel!

Låten som dom spelar i den nya Toyota reklamen som är så gullig heter Love You (hur många låtar har inte gjorts med det namnet?) Den är med bandet The Free Design. Den finns inte på Spotify och det suger. Men på Youtube finns den. Intresseklubben hoppar av förtjusning.

Jag hoppas alla sjuka blir friska snart och att vintervirus och förkylningar försvinner snabbt som attans. Och bacon-sjukan... snälla? KOM INTE TILLBAKA. För jag ska inte vaccinera mig och jag orkar inte ligga och vara sjuk.
Detta var nog det mest ointressanta inlägget på länge, men aa... Nu vet ni vad jag gör. Om en timma sitter jag på en buss LÄNGE och då kan ni gärna ringa mig så har jag något att göra.

Aja, crazy bananas, nu slipper ni höra mer tjöt. Ha en UNDERBAR söndagskväll!

FÖDELSEDAGSBARN!

HEJ ALLA SÖTNOSAR!

Okej, igår firades Milla med pompa och stå. Men efter 12 var det mig vi firade! (egoboost?)
Dagen till ära har varit flippad och vild! Sånt gillar vi.

DET SJUKASTE AV ALLT ÄR ATT JAG SKA ÅKA TILL NEW YORK!

Fick det i present - världens-bästa-present-ever!

För övrigt kan jag berätta att 17 inte är en tråkig "mellan ålder" som alla tror. Man får nämligen ta luftballongskörkort berättade Viktor för mig förut. Grymt ju, bara att börja övningsflyga.
 
Tack alla söta och rara för att ni gjort denna dagen till den bästa 17 års dagen jag kunnat få!
Överraskningspartaj, dans, mer dans, bakelser,
 blommiga klänningar, Operadans, blommor, sång, tårta och presenter.

I'm going to USA


Alla är så snälla och goa!!! PUSS PÅ ER! OCH MASSOR AV TACK!

överraskningskalas!

Du är 17 år i staden
men fortfarande lika fjompig äh, va kadén

Du är nästan vuxen men inte än
ett år till, och sen

Då blir du en fattig arbetslös geek
som spenderar dagarna hos mamma och på fik

Du kan också sitta bland alkolisterna i parken
supa dig redlös, lukta på blommorna och äta av barken

Vi ville bara säga grattis på födelsedagen Klara!
Du har alltid varit den skötsamma, galna och underbara

Vi hoppas att din dag blir en fantastisk en,
men det är inte slut förrän...
Klara vaknar upp från sticky fingers nattklubb,
med flötigt hår, en dansk vid sidan som tilloch med har stubb

Vi vore ingenting utan dig samboo
Höglund, Pettersson och Broo
Det är så det ska vá, då det är riktigt bra!


allt har två sidor

 

we are living in a material world...

gomorrrron


min dag

HEJSAN ALLA DATORNÖRDAR!

Mamma, pappa och ni andra som försöker ringa mig. Jag är inte gisslantagen, vilsen, på sjukhus eller gör något annat dumt. Min mobil har bara valt att lämna verkligheten och ladda ut. Smart som man är har jag laddaren at home. Lev med det! Ja, jag mår bra :)

I skolan idag har vi ... PLUGGAT ... !
Här hemma i lägenheten var´t det god middag. Vi gjorde potatismos med pannbiffar. I pannbiffssmeten la vi chippsdip-krydda som smak. JÄTTEGOTT :D Sen hade vi lite sallad och champinoner också.

Imorgon ska jag se om jag har några tandtroll. Ha det fint sålänge.

KÄRLEK TILL ER

away home

Då har man  flyttat hemmifrån.. igen.
Rätt skönt att diska förhand igen.

Ne men det är riktigt najs att träffa alla goingar från skolan igen!
Just nu dricker jag blåbärssoppa i pyjamas, inte helt fel!

PUSSPUSSPUSS

"Det var nog ett tecken från ovan att de behövde gå ner"

viktvaktarna




tjuvtittat.se


AGERA?!



"Fred är ett tillstånd av harmoni, med en avsaknad av aggressioner. Termen används för att beskriva avslutningen eller en avstanning av internationell konflikt; i detta sammanhang är fred motsatsen till krig."



JAG ÄLSKAR KATTER


Det här är min nya gulliga katt! Missan heter den, nu ska vi sova i min säng, gosse Missan och jag! :D

Rysk balett & röda seglarställ

Rubriken sammanfattar egentligen min dag ganska väl. Den började med att jag "pluggade" och åt samtidigt.. sedan tjötade jag i telefon. Köpte snygga och rejäla regnkläder som tål både vind, vatten OCH 2 brutal segling. Rött och fint är det, känner mig mer och mer som Columbus ättling ju mer dagarna går.

Dansade runt på två dansklasser idag också, klassisk balett med en rysk avdammad ballerina och en underbar pianist. Helt underbart, ett två tre grand plié! Sedan var det jazz som gällde och som vi jazzade loss rejält. Syret tog slut både i både mina lungor och i danssalen. Men alla kom därifrån överlevde, tack och lov.

Milla fyller 18 år idag! 18 ÅR!!!!!!!!! HELT GALET MYCKET. Grattis gamilng

ps. Sverige importerar tre gånger Sveriges yta och slänger 1 gånger sin egen yta i matmängd varje år. Det är ju vidrigt, vi är svin. ds 




vuxenpoäng

Nu när jag nu halvt flyttat ut ur huset och sköter en egen lya tänker man på vissa saker annurluna. Jag kan tillexempel gå till ICA och köpa en disktrasa utan att känns det minsta konstigt... Det är något visst med vuxenpoäng. Och olika saker är olika rankade i vuxenhetsskalan.

Att ha sin ost i en ostkupa är ger VÄLDIIIGT många vuxenpoäng! Men något som många av mina vänner börjat skaffa - jag är inte riktigt så mogen ännu - som också ger många vuxenpoäng är att de skaffa sig sitt egna ICA-kort. Och spara käcka små rabattkuponger, och dessutom komma ihåg att ta med sig dem till affären. 

Jag blir heller inte förvånad om någon säger att de måste städa, tvätta, handla och laga mat istället för att umgås. För ett års sen hade jag skrattat, för det är ganska komiskt egentligen... men nu är det plötsligt elt normalt.

Ha det så bra nu ska jag undersöka Wettex nya material och Yes sjukt grymma nya formula som tar bort fläckarna på mindre än EN sekund. PÖSS

 


HEJA SVERIGE

Nu var det 12 dagar sedan jag kom hem, solbrännan har börjat blekna, väskorna har sakta men säkert börjat packas upp och jag får inte längre en köldchock varje gång jag går utanför dörren.
Tjatja bloggen - skämt.
Först vill jag säga grattis till både Lollo och MorrM som fyller år idag!

Den senaste veckan har gått fort. Vi har redan hunnit inleda ett nytt år. Jag har träffat massa gamla godingar som man inte träffat på ett tag, jag har berättat, svarat på frågor, visat bilder och så vidare. Det är nog nyttigt för varje gång jag gör det känns det som om resan lägger sig mer och mer, intrycken, minnerna allt. Och alla som tittat verkar också uppskatta det.

En återkommande fråga är: "Vad var bäst?" Och helt ärligt vet jag inte, men det är en väldigt bra fråga. Det klart man vill veta. Det bästa var nog helheten, sammanhållningen, klasskompisarna. Det bästa resmålet var Kap Verde. Bästa stranden: Grenada. Bästa ananasen: Dominikanska Republiken. Bästa utflyckten: Santo Antao (Kap Verde) Bästa vattenfallet: Grenada. Bästa studiehamnen: Marocko. Bästa upplevelsen till havs: DELFINERDELFINERDELFINER. Bästa nattfika: lussebullar&kladdkaka med hallongrädde.
 Ja ni hör - mycket har varit bäst. Inom olika kategorier...

Något som är bra är att detta var 1/3 av vårt resande med Gunilla! Två resor väntar och det känns så attans bra!

TAGGA 2010!

PUSSHEJ LEVERPASTEJ


Vår resväg




home sweet home

Nu är jag hemma igen, back on track så att säga.
Känns skönt. Och lite annurlunda. Var är alla andra sjöbusar?
Men så otroligt lyxigt det är med SVENSK riktig mjölk stående i kylen.
Och alla goa gamla vänner och all mysig släkt och familj.
Nyår har firats också... det blev väldigt bra.
TJUGOHUNDRATIO HERE I AM.

Gött Kött, snart blir det bättre uppdatering igen.

xoxo

RSS 2.0